Terug

Zwemles voor dames - Sportbedrijf Lelystad

Voor dames vanaf 16 jaar is het ook mogelijk om als aparte groep les te krijgen in een volledig afgeschermd zwembad. Je krijgt dan les van een vrouwelijke zweminstructeur. Deze lessen zijn op vrijdagavond van 19.00 tot 19.45 uur en van 19.45 tot 20.30 uur. Afhankelijk van jouw zwemniveau delen wij je in bij de eerste of tweede zwemles. Aanmelden voor een wachtlijst kan via onze webshop.

Wanneer je op zwemles zit, mag je gratis zwemmen tijdens recreatieve openingstijden. Benieuwd naar jouw zwemvorderingen? Deze kun je bekijken via ons online leerlingvolgsysteem op mijn.sportbedrijf.nl.

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer