Terug

Zwembad De Koploper gesloten t/m dinsdag 18 mei (voor zwemles open)

Laatst bijgewerkt: vrijdag 14 mei*

*Wanneer maandag 17 mei bekendgemaakt wordt dat stap 2 (o.a. het openen van de zwembaden) op woensdag 19 mei doorgaat, informeren wij jou zo snel mogelijk. Op dit moment zijn wij in volle voorbereiding voor de opening achter de schermen, maar welke activiteiten en op welke wijze dit weer mag, weten we nog niet precies.

Op zaterdag 1 mei maakte de Rijksoverheid bekend dat de tweede stap in het openingsplan nog niet genomen gaat worden. Dit betekent dat dat het zwembad vooralsnog niet opengaat en in ieder geval tot ten minste dinsdag 18 mei nog gesloten is (niet voor zwemles voor het Zwem-ABC).

Tijdens de persconferentie van dinsdag 14 april is bekendgemaakt dat het kabinet een openingsplan heeft gemaakt. Het veilig openen van de samenleving gaat stap voor stap. Hoe dit gaat, lees je in het nieuwsbericht op de pagina van de Rijksoverheid ‘Openingsplan: stap voor stap meer mogelijk‘.

Het zwembad in Sportcentrum De Koploper is vanaf dinsdag 16 maart alleen open voor zwemles voor het Zwem-ABC voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor alle andere activiteiten blijft het zwembad gesloten tot en met dinsdag 18 mei 2021. Hieronder lichten wij jou toe wat dit betekent voor de activiteiten en betalingen van abonnementen en lidmaatschappen.

Kinderen op zwemles
Vanaf dinsdag 16 maart starten de incasso’s weer voor de zwemlessen voor het Zwem-ABC voor kinderen tot en met 12 jaar. Meer informatie lees je in ons nieuwsbericht: Zwembad De Koploper open voor zwemles Zwem-ABC.

Zwemles voor dames, tieners & volwassenen en zwemvaardigheid voor kinderen
In verband met de sluiting tot en met dinsdag 18 mei 2021 worden de maanden januari, februari, maart en april niet geïncasseerd. We starten de incasso’s weer wanneer we opengaan. Dit geldt ook voor zwemvaardigheid.

Klanten met een lidmaatschap voor doelgroepactiviteiten
De lidmaatschappen voor de doelgroepactiviteiten, zoals aquasporten, Ouder & Kind zwemmen, zwangerschapszwemmen etc. lopen regulier door. Op jouw eigen verzoek verlengen wij deze aan het einde van de looptijd. Als we weer open zijn, kun je hiervoor langskomen bij de receptie in Sportcentrum De Koploper.

Klanten met een abonnement recreatief zwemmen of banenzwemmen
De geldigheid van deze abonnementen (jaarkaarten, 25-rittenkaarten, etc.) verlengen wij op jouw verzoek.

Sluiting tot en met maandag 17 mei
De sluiting is in ieder geval tot en met maandag 17 mei 2021. Helaas weten we nog niet wanneer het volgende persmoment is waarop mogelijk meer bekend gaat worden over het wel of niet openen van de zwembaden. Zo gauw wij meer weten, informeren wij jou zo snel mogelijk via onze website, sociale mediakanalen en/of per e-mail. Dit is niet direct dezelfde avond, maar zo gauw mogelijk. Bij openen van de zwembaden hebben wij wat meer tijd nodig om alles goed te regelen, zodat wij jou goed kunnen informeren. Wij hopen op jouw begrip.

Onze bereikbaarheid
Vanwege het sluiten van de accommodaties en het vervallen van de activiteiten is onze klantenservice per e-mail info@sportbedrijf.nl bereikbaar. We streven naar een reactietermijn van 3 werkdagen. Daarnaast zijn wij telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur.

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer
10 - 04 - 2024

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking…

Lees meer
Zeemeerminzwemmen 09 - 04 - 2024

In de meivakantie: cursus zeemeerminzwemmen!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan is dit jouw kans! Tijdens de meivakantie van maandag 29…

Lees meer
Start jubileumjaar 08 - 04 - 2024

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar!

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het toeziend…

Lees meer
Buiten bewegen in Lelystad 03 - 04 - 2024

Urban Sports geven nieuwe impuls aan ‘Buiten Bewegen’ programma

Lelystedelingen konden al geruime tijd deelnemen aan georganiseerd en flexibel aanbod bij openbare sport- en beweegplekken, in parken en op…

Lees meer
28 - 03 - 2024

Fit naar Werk! Een unieke samenwerking ter ondersteuning van werkzoekenden in Lelystad

Werkzoekenden in Lelystad krijgen binnenkort toegang tot een vernieuwende aanpak die gericht is op een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt….

Lees meer
18 - 03 - 2024

Meezwemtarief: recreatief zwemmen tijdens de zwemles van uw kind

Terwijl uw kind zwemles krijgt kunt u zelf ook even lekker het water in? Dat kan! Vanaf heden is het…

Lees meer