Terug

Zwem-ABC en kledingeisen - Sportbedrijf Lelystad

Het Zwem-ABC bestaat uit 3 diploma’s waarbij de vaardigheden steeds verder worden uitgebreid. Na het afzwemmen wordt jouw kind automatisch doorgeplaatst naar B of C. De kinderen leren vier zwemslagen: de enkelvoudige rugslag, de schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Naast de zwemslagen wordt geoefend in diep water met duiken, in het water springen, onder water zwemmen, naar de bodem zwemmen, klimmen, klauteren op een vlot en zwemmen door een gatenmat.

A-diploma (aanleren)
In 5 niveaus leert jouw kind de eerste vaardigheden van het zwemmen en kan veilig van een eenvoudige glijbaan af.

B-diploma (basis)
Naast het verfijnen van de basisvaardigheden kan jouw kind veilig alleen van een spectaculaire glijbaan af.

C-diploma (compleet)
Bij zwemdiploma C leert jouw kind van een duikplank duiken, de borst- en rugcrawl.  Dit diploma maakt het Zwem-ABC compleet en zorgt ervoor dat jouw kind veilig en vaardig is in het water, ook in zee of in een golfslagbad.

Diploma-garantie
Je kunt de zwemdiploma’s B en C in één pakket voor een vast bedrag afnemen. Wij garanderen dat jouw kind aan het einde van het zwempakket beide diploma’s heeft behaald. Jouw kind zwemt met dit pakket één keer per week. Tijdens het zwempakket B en C zwemt hij of zij aan het einde van het zwemtraject eenmaal af en ontvangt dan zowel het B- als C-diploma.

Kledingeisen
Tijdens de lessen zwemmen kinderen ook met kleding aan. Dit is belangrijk zodat jouw kind voorbereid is op situaties die kunnen ontstaan wanneer hij of zij in de buurt van water is.  Hieronder zie je per zwemniveau, welke kleding jouw kind dient te dragen en aan welke eisen de kleding moet voldoen. Deze kledingeisen gelden ook voor het afzwemmen.

Tip! Geef een plastic tas aan jouw kind mee voor de natte kleding na afloop van de zwemles.

 

 

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer