Zwangerschapszwemmen - Sportbedrijf Lelystad

Bewegen tijdens de zwangerschap is belangrijk, maar niet altijd even prettig. In het warme water van het doelgroepenbad voel je je gewichtloos en kun je heerlijk bewegen. Je krijgt begeleiding van een deskundige en gediplomeerde instructrice. De lessen zijn goed voor je conditie en bloedcirculatie en dus ook voor de aanstaande baby! We doen oefeningen voor het behoud van spierkracht en souplesse en is er volop aandacht voor ontspanning.

Goed om te weten:

  • Iedereen is verschillend en geen zwangerschap is hetzelfde. Informeer daarom eerst bij jouw arts of verloskundige of zwangerschapszwemmen iets voor jou is.
  • Bij het zwangerschapszwemmen ga je een lidmaatschap aan. In Sportcentrum De Koploper kunnen we je daar alles over vertellen of kijk bij de tarieven.
  • Zwangerschapszwemmen bij ons gevolgd? We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het na de bevalling met jou en jouw baby gaat. Als je ons een geboortekaartje stuurt, ontvangt jouw hele gezin een kleine attentie.

Reserveren, ticket en abonnement

Wil je deelnemen aan zwangerschapszwemmen? Koop dan eenvoudig je kaartje via mijn.sportbedrijf.nl bij Tickets & Reserveren. Je reserveert dan gelijk voor de dag waarop je gaat. Let op! Geld terugkrijgen is niet mogelijk. Je kunt, mits je een kaartje koopt via een account, wel de dag verplaatsen naar een andere datum. Wil je vaker gaan dan één keer, dan kan het voordeliger zijn om een abonnement te kopen. Dat doe je ook via miijn.sportbedrijf.nl. Eenmaal besteld, dan ligt de klantenpas bij onze receptie voor je klaar.

Openingstijden en tarieven

Wanneer kun jij je lekker ontspannen tijdens de zwangerschap? Bekijk de openingstijden en tarieven van het Zwangerschapszwemmen in De Koploper