Winter Wonderland

Winter Wonderland

Een winterse zwemweek in zwembad De Koploper
De laatste week van 2022 staat zwembad De Koploper in het teken van Winter Wonderland. Van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december 2022 organiseren we extra activiteiten in zwembad De Koploper voor jong tot oud!

Programma

Activiteiten

Hoe doe ik mee?
Aanmelden voor de activiteiten gaat via onze Ticket en Reserveren pagina op mijn.sportbedrijf.nl.

  • Bij de spelletjes koop je een regulier kaartje voor recreatief zwemmen.
  • Voor het zwemfestijn typ je in de zoekbalk ‘zwemfestijn in’. Je koopt vervolgens een ticket voor het tijdstip naar keuze. Abonnementhouders van Ouder & Kind zwemmen reserveren enkel en alleen een tijdsblok.
  • Bij Aquasporten bestel je als abonnementhouder één kaartje voor Aqua High Energy, Aquajoggen, Aqua Balance of Float Fit® en mag een introducé zonder kaartje gratis naar binnen.
  • Bij discozwemmen typ je in de zoekbalk ‘discozwemmen’ in en bestel je vervolgens het ticket.

Fun & Spel bij het vrij zwemmen
Op dezelfde dagen als de activiteiten liggen er extra spelmaterialen, zoals matten, de loopmat en de opblaasbare stormbaan in het zwembad. De openingstijden voor recreatief zwemmen in deze week zijn ruim.  Verzekerd zijn van een ticket voor recreatief zwemmen? Koop dan jouw kaartje online via onze webshop.

Winters Wonderland-pakket
Wil je jouw bezoek aan zwembad De Koploper compleet maken? Kom dan langs bij restaurant De Inloper. Ons restaurant is dagelijks geopend en tijdens deze week hebben we voor de kinderen een broodje knakworst met saus & beker limonade voor € 3,50 of een donut en een beker limonade voor € 2,00. Verder hebben we snert, een broodje (curry)worst, Luikse wafel met warme kersen en enkele andere winterse specials. Natuurlijk zijn er ook kinderfeestjes voorafgaand of tijdens de zwemactiviteiten mogelijk! 

Zwembad De Koploper gesloten op feestdagen
Let op! Op zaterdag 24 december sluiten we vanwege Kerstavond om 16.00 uur. Op de volgende dagen is zwembad De Koploper gesloten:

  • Eerste Kerstdag op zondag 25 december 222
  • Tweede Kerstdag op maandag 26 december 2022
  • Oudejaarsdag op zaterdag 31 december 2022
  • Nieuwjaarsdag op zondag 1 januari 2023