Algemene voorwaarden

Voor onze producten en diensten hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Voor jou als sporter of huurder en voor ons als organisatie. We vertellen daarin alles over de overeenkomst of het lidmaatschap. Zoals de duur, de opzegtermijn of het gebruik van onze zwembaden. Ook vinden wij het leuk als jij een van onze accommodaties komt bezoeken om te sporten, te bewegen, aan te moedigen of te ontmoeten. We willen graag dat al onze bezoekers plezier beleven tijdens het sporten en bewegen. Daarom hebben we ook een aantal spelregels voor Sportcentrum De Koploper, Sportcomplex De Rietlanden en onze buitensportaccommodaties opgenomen in de voorwaarden.

Uiteraard ontvang je de algemene voorwaarden bij het aangaan van een contract, een lidmaatschap of bij inschrijving. Maar we vinden het fijn als je deze nog eens rustig na kunt lezen en daarom lees je de algemene voorwaarden in het PDF-document: Algemene voorwaarden..

Heb je na het lezen van de algemene voorwaarden nog vragen? Neem dan contact met ons op via ons digitale contactformulier.