Zijn er vergaderruimtes te huur?

In Sportcentrum De Koploper zijn twee vergaderruimtes te huur. Er is één vergaderruimte voor 15 personen, de andere is geschikt voor 50 personen. In Sportcomplex De Rietlanden is een verenigingenruimte voor 80 personen te huur. Ook is het mogelijk om een beamer of een flip-over te huren. Meer informatie en reserveren per e-mail klantenservice@sportbedrijf.nl.

Wanneer moet ik betalen?

Bij particulier en recreatief gebruik dien je direct te betalen. Bij een online reservering betaal je direct via iDEAL. Houd er rekening mee bij het maken van een online reservering dat je voor gym- en sportzalen de sleutel nog moet ophalen binnen de openingstijden van de klantenservice en hier nog borg voor dient te betalen. De klantenservice is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Wanneer kan ik de sleutel ophalen?

Je kunt de sleutel in de week dat je de hal of zaal hebt gereserveerd, ophalen bij de klantenservice van Sportbedrijf Lelystad (Sportcentrum De Koploper, Badweg 21). Dit kan tijdens de openingstijden van de klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

Kan ik een reservering annuleren?

Het is mogelijk om een reservering te annuleren. Doet u dit 30 dagen vóór gebruik dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Vanaf maandag 17 augustus 2020 gelden er andere voorwaarden:

Seizoensgebruiker

  • Bij een minimale contractperiode van 3 maanden is annulering niet mogelijk. Binnen deze periode is 100% huur verschuldigd.
  • Er geldt een minimale opzegtermijn van 12 weken. Bij annulering buiten de opzegtermijn van 12 weken is altijd 25% huur verschuldigd over de teruggegeven uren.

Incidentele gebruiker

  • Bij 4 tot 3 weken voor de reserveringsdatum is 25% van de verschuldigde huur verschuldigd.
  • Bij 3 tot 2 weken is 50% van de verschuldigde huur verschuldigd.
  • Bij 2 tot 1 week is 75% van de verschuldigde huur verschuldigd.
  • Binnen 1 week is 100% van de verschuldigde huur verschuldigd.
  • Bij annulering van online gemaakte reserveringen is 100% huur verschuldigd.

Evenementen

  • 100% van het huurbedrag voor de gehuurde data.

Kan ik huren in de vakanties?

Het is mogelijk om te huren in de vakanties. Voor gymzalen betekent het dat wij voor jou een aanvraag moeten doen bij de gemeente Lelystad.

Wat zijn de kosten om een sporthal, -zaal of gymzaal te huren?

De tarieven zijn afhankelijk van het soort gebruik: recreatief, in verenigingsverband of commercieel. Bij het maken of wijzigen van een reservering worden er administratiekosten berekend. Voor sommige accommodaties betaal je € 50,- borg voor de sleutel.