Terug

Stagiaire Amber: “Ik ben met open armen ontvangen en er heerst een fijne sfeer”

Mijn naam is Amber Hildebrand en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren in Hilversum en woon hier nu nog steeds. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie ben ik actief als bestuurslid vrijwilligerszaken bij mijn voetbalvereniging. De sporten die ik zelf beoefen zijn voetbal en paardrijden en in de winter ski en snowboard ik graag. Ik werk bij Sportivun als begeleidster van sportkampen en af en toe bij Huski als skileraar op groepsreizen naar Oostenrijk.

Afstudeerstage
Via Tamar ben ik bij het Sportbedrijf terechtgekomen. Ik was op zoek naar een afstudeerstage en Tamar raadde mij aan om bij het Sportbedrijf te solliciteren. Zij werkte hier al en zou ook haar afstudeerstage hier gaan doen. Binnen het Sportbedrijf ga ik op de afdeling exploitatie aan de slag met het opstellen van een sport- en beweegprogramma voor een nieuwe Game Reality. Dat is gamen door middel van lichamelijke bewegingen. Daarnaast ontwikkel ik samen met twee mede-stagiaires nieuwe concepten voor themadagen in het zwembad en kinderfeestjes.

Fijne eerste indruk
Tot nu toe ervaar ik mijn stage bij het Sportbedrijf zeer positief. Ik ben met open armen ontvangen en er heerst een fijne sfeer. Ik vind het jammer dat iedereen nu moet thuiswerken omdat je hierdoor minder snel nieuwe mensen tegen het lijf loopt om even kennis te maken. Ondanks dat wordt er wel gezorgd dat er genoeg contact is en staan mensen er ook open voor om via Teams te overleggen onder het genot van een kopje koffie.

Kant en klaar product
De komende periode ga ik nog hard aan de slag met mijn onderzoek. Ik hoop dan in mei een eindproduct af te leveren dat van toegevoegde waarde is voor het Sportbedrijf en waar ook echt iets mee gedaan kan worden.

Stagiaire Amber

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer
10 - 04 - 2024

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking…

Lees meer
Zeemeerminzwemmen 09 - 04 - 2024

In de meivakantie: cursus zeemeerminzwemmen!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan is dit jouw kans! Tijdens de meivakantie van maandag 29…

Lees meer
Start jubileumjaar 08 - 04 - 2024

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar!

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het toeziend…

Lees meer
Buiten bewegen in Lelystad 03 - 04 - 2024

Urban Sports geven nieuwe impuls aan ‘Buiten Bewegen’ programma

Lelystedelingen konden al geruime tijd deelnemen aan georganiseerd en flexibel aanbod bij openbare sport- en beweegplekken, in parken en op…

Lees meer
28 - 03 - 2024

Fit naar Werk! Een unieke samenwerking ter ondersteuning van werkzoekenden in Lelystad

Werkzoekenden in Lelystad krijgen binnenkort toegang tot een vernieuwende aanpak die gericht is op een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt….

Lees meer
18 - 03 - 2024

Meezwemtarief: recreatief zwemmen tijdens de zwemles van uw kind

Terwijl uw kind zwemles krijgt kunt u zelf ook even lekker het water in? Dat kan! Vanaf heden is het…

Lees meer
17 - 03 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Actie Restaurant De Inloper

Maak kans op spetterende prijzen tijdens onze 25 jaar jubileum loterijen! Op elke 25ste van de maand maak jij kans…

Lees meer