Terug

Stagiaire Amber: “Ik ben met open armen ontvangen en er heerst een fijne sfeer”

Mijn naam is Amber Hildebrand en ik ben 19 jaar. Ik ben geboren in Hilversum en woon hier nu nog steeds. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Naast mijn studie ben ik actief als bestuurslid vrijwilligerszaken bij mijn voetbalvereniging. De sporten die ik zelf beoefen zijn voetbal en paardrijden en in de winter ski en snowboard ik graag. Ik werk bij Sportivun als begeleidster van sportkampen en af en toe bij Huski als skileraar op groepsreizen naar Oostenrijk.

Afstudeerstage
Via Tamar ben ik bij het Sportbedrijf terechtgekomen. Ik was op zoek naar een afstudeerstage en Tamar raadde mij aan om bij het Sportbedrijf te solliciteren. Zij werkte hier al en zou ook haar afstudeerstage hier gaan doen. Binnen het Sportbedrijf ga ik op de afdeling exploitatie aan de slag met het opstellen van een sport- en beweegprogramma voor een nieuwe Game Reality. Dat is gamen door middel van lichamelijke bewegingen. Daarnaast ontwikkel ik samen met twee mede-stagiaires nieuwe concepten voor themadagen in het zwembad en kinderfeestjes.

Fijne eerste indruk
Tot nu toe ervaar ik mijn stage bij het Sportbedrijf zeer positief. Ik ben met open armen ontvangen en er heerst een fijne sfeer. Ik vind het jammer dat iedereen nu moet thuiswerken omdat je hierdoor minder snel nieuwe mensen tegen het lijf loopt om even kennis te maken. Ondanks dat wordt er wel gezorgd dat er genoeg contact is en staan mensen er ook open voor om via Teams te overleggen onder het genot van een kopje koffie.

Kant en klaar product
De komende periode ga ik nog hard aan de slag met mijn onderzoek. Ik hoop dan in mei een eindproduct af te leveren dat van toegevoegde waarde is voor het Sportbedrijf en waar ook echt iets mee gedaan kan worden.

Stagiaire Amber

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer
Vacature 11 - 07 - 2024

Vacature: Buurtsportcoach Uitvoering (24-36 uur per week)

Heb jij passie voor sport en leefstijl en wil jij de gezondheid van onze inwoners een boost geven? Als Buurtsportcoach…

Lees meer
03 - 07 - 2024

Aangepaste openingstijden en extra activiteiten in de zomervakantie

Aangepaste openingstijden en extra activiteiten in de zomervakantie  De zomervakantie (22 juli t/m 1 september) komt eraan. Misschien ga je…

Lees meer
De Koploper 02 - 07 - 2024

Verduurzamingsslag bij zwembad De Koploper tijdens zomerperiode

Deze zomer vindt er een verduurzamingsslag plaats bij zwembad De Koploper. In de periode van maandag 29 juli tot en…

Lees meer
Jolijn en Thijs van Valkengoed 25 - 06 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Olympische droom komt uit in De Koploper

De eerste zwemmeters van Jolijn en Thijs van Valkengoed liggen in Lelystad. Heel veel zwemdiploma’s zijn behaald in zwembad de…

Lees meer
Schuitema 25 - 06 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Jan Schuitema: “Passie voor de sport”

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april 2024 werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 25 - 06 - 2024

Wijziging toegangsbeleid Zwembad de Koploper per 1 juli

We willen graag dat al onze bezoekers plezier beleven tijdens het sporten en bewegen. Daarom hebben we een aantal spelregels voor…

Lees meer