Terug

Stagiair Toine: “Elke dag is een nieuwe dag met nieuwe ervaringen die je meeneemt in het vervolg van je loopbaan”

Ik ben Toine Mulder, 20 jaar, ik woon in Kampen en volg de opleiding Landstede Sport en Bewegen in Zwolle. Ik voetbal bij DOS Kampen en mijn hobby’s zijn uitgaan en gamen met vrienden. Ik woon bij mijn ouders en heb een jongere broer van 16 jaar. Ik loop stage op de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit

Hoe en wanneer ben je terechtgekomen bij het Sportbedrijf?
Ik ben bij het Sportbedrijf terechtgekomen via mijn klasgenoot Iris Kok die daar ook stageloopt. Ze gaf me eind vorig schooljaar de tip om te gaan ‘solliciteren’ voor een stageplek bij het Sportbedrijf.

Wat doe je zoal tijdens je stage bij de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit?
Mijn werkzaamheden zijn erg verschillend.
In de praktijk geef ik les aan peuters, kleuters, jonge jeugd en aan een ROC taalklas. Bij het Sportbedrijf werk je met verschillende doelgroepen waardoor je steeds weer nieuwe ervaringen en ideeën opdoet.
Op kantoor ben ik veel bezig met de voorbereidingen van lessen en evenementen. Ook kan ik werken aan mijn praktijkexamens voor het afronden van mij opleiding.

Wanneer denk je je stage af te kunnen ronden en wat moet je daar nog voor doen?
Ik had gehoopt alles aan het einde van het schooljaar af te ronden, maar door het coronavirus zal dat wel iets langer gaan duren. Ik ben nu thuis bezig met het voorbereiden van mijn examens en schoolopdrachten en wacht op informatie van school over hoe alles zo snel en goed mogelijk afgerond kan worden.

Hoe ervaar jij je stage binnen het Sportbedrijf, met name binnen de afdeling Sport, Bewegen & vitaliteit?
Ik vind het stagelopen bij het Sportbedrijf erg leuk. Elke dag is een nieuwe dag met nieuwe ervaringen die je meeneemt in het vervolg van je loopbaan. De band met mijn collega’s op de afdeling is erg goed en als er iets is kan ik altijd bij ze terecht. We werken veel samen en ik denk dat dat erg belangrijk is binnen zo’n groot bedrijf als het Sportbedrijf.

Ook interesse om bij ons stage te lopen? Bezoek dan onze pagina over stagelopen bij Sportbedrijf Lelystad.  

Toine Mulder

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer
10 - 04 - 2024

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking…

Lees meer
Zeemeerminzwemmen 09 - 04 - 2024

In de meivakantie: cursus zeemeerminzwemmen!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan is dit jouw kans! Tijdens de meivakantie van maandag 29…

Lees meer
Start jubileumjaar 08 - 04 - 2024

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar!

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het toeziend…

Lees meer
Buiten bewegen in Lelystad 03 - 04 - 2024

Urban Sports geven nieuwe impuls aan ‘Buiten Bewegen’ programma

Lelystedelingen konden al geruime tijd deelnemen aan georganiseerd en flexibel aanbod bij openbare sport- en beweegplekken, in parken en op…

Lees meer
28 - 03 - 2024

Fit naar Werk! Een unieke samenwerking ter ondersteuning van werkzoekenden in Lelystad

Werkzoekenden in Lelystad krijgen binnenkort toegang tot een vernieuwende aanpak die gericht is op een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt….

Lees meer
18 - 03 - 2024

Meezwemtarief: recreatief zwemmen tijdens de zwemles van uw kind

Terwijl uw kind zwemles krijgt kunt u zelf ook even lekker het water in? Dat kan! Vanaf heden is het…

Lees meer