Terug

Stagiair Jorden: “Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken”

Mijn naam is Jorden Kallenbach en ik loop stage op de afdeling Communicatie & Marketing. Ik ben 20 jaar en woon in Lelystad. In mijn tussenjaar heb ik de opleiding Sportmanagement gevolgd via de LOI en nu zit ik in mijn 3e jaar van de studie Commerciële economie*Sportmarketing. Deze studie volg ik aan de Hogeschool van Amsterdam.

Thuiswedstrijd
Ik wist van kleins af aan al dat ik in de sportwereld wilde werken. Sport is het echt helemaal voor mij en ik volg alles op televisie. Mijn passie ligt vooral in de vechtsporten en natuurlijk voetbal. Ik woon in Lelystad en heb gezwommen in De Koploper. Ik zocht een bedrijf dat bezig is met sport en niet al te ver van mijn woonplaats ligt. Sportbedrijf Lelystad bleek voor mij de perfecte match.

Diverse werkzaamheden
Ik doe een zogeheten meewerkstage. Dat houdt in dat ik mijn individuele opdracht heb, maar dat ik ook aan extra opdrachten werk vanuit het Sportbedrijf. Zo hou ik me nu bezig met de sociale media kanalen en heb ik ook voor de bureaustaander van 2021 gezorgd. Ik werk ook mee aan projecten zoals Watervrij en Scholierenplan en ik heb gezorgd voor de foto in de nieuwe personeelskantine. Zo zijn er verschillende taken die ik voor Sportbedrijf Lelystad uitvoer.

Goede eerste indruk
Tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin bij het Sportbedrijf. Het is alleen enorm jammer dat ik deze stage grotendeels thuis moet doen. Voor een stagiaire maakt dat het wat lastiger, maar het team en de opdrachten vind ik hartstikke leuk! Ik hou mijn opties altijd open voor de toekomst. Ik vind Sportbedrijf Lelystad een enorm leuk en gezellig bedrijf. Wie weet doe ik mijn eindstage volgend jaar ook wel hier! Ik zou het wel leuk vinden, om nog dieper in het bedrijf te duiken.

Stagiair Jorden

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer
10 - 04 - 2024

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking…

Lees meer
Zeemeerminzwemmen 09 - 04 - 2024

In de meivakantie: cursus zeemeerminzwemmen!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan is dit jouw kans! Tijdens de meivakantie van maandag 29…

Lees meer
Start jubileumjaar 08 - 04 - 2024

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar!

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het toeziend…

Lees meer
Buiten bewegen in Lelystad 03 - 04 - 2024

Urban Sports geven nieuwe impuls aan ‘Buiten Bewegen’ programma

Lelystedelingen konden al geruime tijd deelnemen aan georganiseerd en flexibel aanbod bij openbare sport- en beweegplekken, in parken en op…

Lees meer
28 - 03 - 2024

Fit naar Werk! Een unieke samenwerking ter ondersteuning van werkzoekenden in Lelystad

Werkzoekenden in Lelystad krijgen binnenkort toegang tot een vernieuwende aanpak die gericht is op een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt….

Lees meer
18 - 03 - 2024

Meezwemtarief: recreatief zwemmen tijdens de zwemles van uw kind

Terwijl uw kind zwemles krijgt kunt u zelf ook even lekker het water in? Dat kan! Vanaf heden is het…

Lees meer