Terug

Sportcentrum De Koploper verlengt Keurmerk Veilig & Schoon

Sportbedrijf Lelystad heeft met succes het Keurmerk Veilig & Schoon voor Sportcentrum De Koploper verlengd. De audit resulteerde in een positief advies zonder enige tekortkomingen, wat bevestigt dat iedereen veilig kan zwemmen en sporten in Sportcentrum De Koploper.

Veiligheid en hygiëne zijn van groot belang bij Sportbedrijf Lelystad. Jaarlijks ondergaat het Sportbedrijf een grondige audit om te controleren of aan alle eisen wordt voldaan. Sinds 2010 is De Koploper al in het bezit van het keurmerk. De audit, uitgevoerd op 9 november 2023, resulteerde erin dat er geen enkel verbeterpunt kon worden genoteerd en Sportbedrijf Lelystad met succes het keurmerk verlengt.

Peter van Campen, coördinator Keurmerk binnen Sportbedrijf Lelystad, is verheugd met dit resultaat. “Dit is een erkenning voor ons team. Dagelijks werken we hard om onze gasten in een veilige en hygiënische omgeving te mogen verwelkomen. We zijn trots op het feit dat we het Keurmerk zonder enige tekortkomingen hebben verlengd”.

Keurmerk Veilig & Schoon
Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving. Daarbovenop stellen consumenten hoge eisen aan de service en voorzieningen die zwembaden te bieden hebben. Met het Keurmerk Veilig & Schoon wordt gehoor gegeven aan zowel de wensen als de eisen die klanten maar ook eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. In Nederland zijn er 262 zwembaden die over het Keurmerk Veilig & Schoon beschikken.

“We blijven streven naar uitmuntendheid, en zullen de kwaliteit van onze dienstverlening blijven verbeteren met als doel onze bezoekers een plezierige ervaring te bieden.”, voegt Peter van Campen toe.

Over Sportbedrijf Lelystad
Sportbedrijf Lelystad stimuleert de inwoners van Lelystad om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Voor het Sportbedrijf is het startpunt om een moderne, veilige en schone sportvoorzieningen te beheren en aantrekkelijke verantwoorde (sportieve) activiteiten aanbieden. Het Sportbedrijf is koploper in sport, bewegen en recreatie en beheert en exploiteert de meeste sportaccommodaties in Lelystad.

 

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

01 - 03 - 2024

Inschrijving BedrijvenMudRun Lelystad 2024 van start!

Op zaterdag 31 augustus 2024 organiseert Sportbedrijf Lelystad, in samenwerking met KernGezond, de tweede editie van de BedrijvenMudRun in het…

Lees meer
Vacature 27 - 02 - 2024

Vacature: Sportregisseur Senioren & Zorg (32 uur per week)

Wil jij sport en bewegen inzetten om ouderen nog gezonder te maken en wil jij de sportsector en de zorg…

Lees meer
20 - 02 - 2024

Allround Horecatijger met keuken-skills (16-32 uur)

Sportbedrijf Lelystad is op zoek naar een enthousiaste Allround Horecatijger met keuken-skills 16-32 uren beschikbaar (aantal uren bespreekbaar) Een vrolijke…

Lees meer
20 - 02 - 2024

Vacature Aquasportinstructeur (aantal uren bespreekbaar)

Ben jij energiek? Sta jij graag voor een groep? Niet bang om nat te worden? En breng jij iedereen in…

Lees meer
Vacature 20 - 02 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
19 - 02 - 2024

Partnership met RAM Mounts Benelux draagt bij aan een vitaal Lelystad

Sportbedrijf Lelystad zet zich in voor een vitale stad. Dat doen wij niet alleen. Bij zowel de uitvoering als de…

Lees meer
16 - 02 - 2024

18 Wereldmeiden halen hun MDT-certificaat

Vanaf september 2023 is er in Lelystad een groep van 18 meiden gestart met het project Wereldmeiden, georganiseerd door Sportbedrijf…

Lees meer
12 - 02 - 2024

Scholierensport 2024 is officieel van start!

Op maandag 12 februari werd tijdens de gymles van groep 4 en 5 op basisschool De Finnjol het eerste boekje…

Lees meer
05 - 02 - 2024

Help jij mee om Parkrun Lelystad op te zetten?

Sportbedrijf Lelystad en AV Spirit Lelystad zijn samen bezig om een Parkrun op te zetten in Lelystad. Parkrun is een…

Lees meer
05 - 02 - 2024

Recreatief zwemmen in de voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie, van maandag 19 februari tot en met zondag 25 februari, kun je volop recreatief zwemmen in zwembad…

Lees meer