Partners - Sportbedrijf Lelystad

Sportbedrijf Lelystad helpt de inwoner vooruit. We zetten daarbij de kracht van sport en bewegen in en richten ons op deze thema’s:

  • gezonde leefstijl;
  • talentonwikkeling;
  • onderwijs;
  • participatie;
  • sportstimulering en ledenwerving;
  • armoede.

Mede dankzij onze betrokken partners kunnen projecten op deze maatschappelijke thema’s starten en blijven bestaan voor de inwoners van Lelystad. Denk daarbij aan de Sportspullenbank, Summer’s Cool en Scholierensport. Zorgt jouw bedrijf of organisatie er bijvoorbeeld met ons voor dat ook kinderen uit gezinnen met weinig geld via Summer’s Cool toch op vakantie kunnen gaan? Doe met ons mee, dan gaan wij samen met jou voor een vitaal Lelystad!

Marcel Burger (Burger Support):

“Iedere dag begeven en bewegen wij ons actief op de arbeidsmarkt. Een goede conditie is van groot belang verder te komen dan waar je nu bent. Mensen die voldoende bewegen, voelen zich vitaler, hebben meer (werk)plezier, zijn productiever en ervaren meer (werk)geluk. Wij als Burger Support ondersteunen dit en Sportbedrijf Lelystad als organisatie met verve. Vitaal personeel is van groot belang voor iedere werkgever en brengt ons als stad veel verder.”

Joost Sweep (KSP Kunstgras B.V.)

“KSP bouwt en onderhoudt door heel Nederland sport- en speelvloeren. Hoe mooi is het dan om in onze eigen stad een bijdrage te kunnen leveren aan mensen in beweging? Buiten sporten en bewegen is van jong tot oud essentieel voor een gezonde samenleving. Ik steun daarbij volledig de missie van Sportbedrijf Lelystad om via beweging Lelystad vitaler te maken en ik draag daar dan ook graag aan bij. Als geboren en getogen Lelystedeling en als gevestigde ondernemer vind ik het bovendien belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn bij de stad”

 

 

 

 

Partners van Sportbedrijf Lelystad helpen bij de aanpak van maatschappelijke vraagstukken, zoals eenzaamheid, armoede en overgewicht. Samen realiseren we meer impact en helpen zo Lelystad vooruit. Gezamenlijk bouwen we aan een vitale stad. Als bedrijf geef je op mooie wijze invulling aan betrokken ondernemen.

Partnership
Je bedrijf kan meedoen als:

  • vriend;
  • supporter;
  • ambassadeur;
  • toppartner.

Naast een financiële bijdrage zoeken we samen naar de meerwaarde voor beide partijen en hoe het partnership er precies uit komt te zien. Verbind bijvoorbeeld jouw bedrijf aan een passend thema, zoals:

De Sportspullenbank
Meedoen aan sport en bewegen is minder vanzelfsprekend voor mensen met een laag inkomen. Naar aanleiding van de lagere sportparticipatie van deze groep inwoners in Lelystad is de Sportspullenbank opgericht. De Sportspullenbank zamelt goede en herbruikbare sportkleren en sportspullen in en verstrekt dit aan inwoners die het financieel zwaar hebben, zodat er minder drempels zijn om sportief en maatschappelijk mee te kunnen doen.

Summer’s Cool
In Lelystad wonen veel kinderen die niet op vakantie kunnen gaan. Elke zomer wordt voor hen een gevarieerd cultuur, educatief sport- en beweegprogramma georganiseerd. Jaarlijks doen hieraan zo’n 150 kinderen mee.

Sociaal Vitaal
Het project Sociaal Vitaal biedt kwetsbare, thuiswonende inwoners van 65 tot 85 jaar een wekelijks beweegprogramma. Deze effectief bewezen interventie is een combinatie van bewegen, gezondheidsvoorlichting en het ontwikkelen van weerbaarheid, sociale vaardigheid en zelfmanagement. Het doel is het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van de bewegingsvaardigheden.

Bent je geïnteresseerd om deze of één van onze vele andere projecten financieel te ondersteunen of wil  je eerst meer informatie over de mogelijkheden? Wij gaan graag met jou in gesprek, neem daarvoor contact op met onze accountmanager:

Angelina Schleper
a.schleper@sportbedrijf.nl
06 12 89 62 93
Werkt op maandag, dinsdag en donderdag

Een leuke bijkomstigheid van partner van Sportbedrijf Lelystad zijn is dat wij partners in de spotlight zetten. Dat begint gelijk al wanneer je overgaat tot een partnership. Onze bezoekers van de website maken kennis met het bedrijf/fonds en komen te weten waarom jullie het zo belangrijk vinden om Lelystad vitaal te maken. Ook noemen wij onze partners in de communicatie over de maatschappelijke projecten die zij met hun bijdrage steunen. Bijvoorbeeld via sociale media en persberichten. Hieronder een overzicht van hoe onze huidige partners in het nieuws zijn geweest:

 

 

Naast de financiële gelden die wij uit het bedrijfsleven mogen ontvangen, worden wij ook gesteund door fondsen, stichtingen en subsidieverstrekkers. Wij zijn onderstaande partijen dan ook erg dankbaar voor hun financiële steun, zodat wij projecten als District Atol mogelijk kunnen maken.

 

 

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer
10 - 04 - 2024

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking…

Lees meer
Zeemeerminzwemmen 09 - 04 - 2024

In de meivakantie: cursus zeemeerminzwemmen!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan is dit jouw kans! Tijdens de meivakantie van maandag 29…

Lees meer
Start jubileumjaar 08 - 04 - 2024

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar!

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het toeziend…

Lees meer
Buiten bewegen in Lelystad 03 - 04 - 2024

Urban Sports geven nieuwe impuls aan ‘Buiten Bewegen’ programma

Lelystedelingen konden al geruime tijd deelnemen aan georganiseerd en flexibel aanbod bij openbare sport- en beweegplekken, in parken en op…

Lees meer
28 - 03 - 2024

Fit naar Werk! Een unieke samenwerking ter ondersteuning van werkzoekenden in Lelystad

Werkzoekenden in Lelystad krijgen binnenkort toegang tot een vernieuwende aanpak die gericht is op een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt….

Lees meer
18 - 03 - 2024

Meezwemtarief: recreatief zwemmen tijdens de zwemles van uw kind

Terwijl uw kind zwemles krijgt kunt u zelf ook even lekker het water in? Dat kan! Vanaf heden is het…

Lees meer