Terug

Opening beweeg- en ontmoetingsplek Overcinge.

Op zaterdagmiddag 23 september is het eindelijk zover: de opening van de beweeg- en ontmoetingsplek in de Overcinge! Sportbedrijf Lelystad organiseert samen met actieve buurtbewoners een leuk, kleinschalig openingsevenement op burendag. Omwonenden kunnen meedoen aan verschillende activiteiten in de frisse buitenlucht, zoals jeu de boules, wandelen, gezelschapsspellen en spelen in de speeltuin.

Kom je uit de buurt of heb je zin om langs te komen? De opening vindt plaats vanaf 13.00 uur (inloop 12.45 uur) en om 15.00 uur vindt de afsluiting plaats. Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.

Lees het interview met initiatiefneemster Ans van de Wateringen via: www.sportbedrijf.nl/overcinge.

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer