Minder Valide zwemmen - Sportbedrijf Lelystad

MiVa zwemmen biedt volledige ontspanning voor iedereen met een lichamelijke of geestelijke beperking, die wel zelfstandig kan zwemmen. Uiteraard is er altijd een medewerker aanwezig om toezicht te houden en om een helpende hand te bieden. MiVa zwemmen betekent heerlijk relaxen in water van circa 32 graden. Het warme water houdt spieren en gewrichten soepel en ontspannen. MiVa zwemmen is daarom ook zeer geschikt voor reumapatiënten.

Sport voor iedereen

We proberen in De Koploper zo veel mogelijk doelgroepen te laten zwemmen. Minder Valide zwemmen (MiVa) is hier een voorbeeld van. Heeft u een wens voor een specifieke doelgroep? Laat het ons weten via het contactformulier. Sporten is voor iedereen belangrijk!

Jouw bezoek plannen

Kaartjes en reserveren voor Minder Valide zwemmen doe je via mijn.sportbedrijf.nl. Ga naar ‘Tickets & Reserveren’ en plan jouw bezoek. Helaas is het niet mogelijk om na de aanschaf van een kaartje je geld terug te krijgen. Wel kun je, mits je met een account je kaartje hebt besteld, de dag omzetten naar een andere datum. Als je overweegt om vaker deel te nemen aan Minder Valide zwemmen dan kan het kostenbesparing zijn om een abonnement af te sluiten. Ook dat doe je via mijn.sportbedrijf.nl. Als je er eentje besteld hebt, kan je die tijdens je eerste bezoek ophalen bij onze receptie.

Openingstijden en tarieven

Ontspanning en beweging tegelijk, wanneer ga jij daar aan doen? Hier vind je de openingstijden en tarieven van het Minder Vailide zwemmen in De Koploper.