Lelystadse Sportverkiezingen 2022

Op zaterdag 25 maart 2023 hebben we het sportieve hart in ‘the sportlight’ gezet tijdens de Lelystadse Sportverkiezingen 2022 in sporthal De Koploper. Op deze unieke verkiezingsavond zijn sport, winnen, meedoen, muziek, rijm, gedicht, kleine en grote kampioenen allemaal samengebracht!

Naar pagina: Lelystadse Sportverkiezingen 2023.

Winnaars
Het eren van lokale sporters en sportverenigingen stond centraal tijdens het avondvolle programma. De sportclubs Exakwa, MHC Lelystad, Z&PC de Houtrib en AV Spirit zijn in het zonnetje gezet vanwege het 50-jarige jubileum in 2022. Jeugdige kampioenen hebben de spotlights op zich gericht gekregen tijdens de kampioenenparade. Daarnaast waren er optredens van de rapformatie Rime Riche, de band Monday You Bastard, stadsdichter Thomas Gerla, Showcase Basketball en DJ Pablo heeft de avond afgesloten. En natuurlijk was er de verkiezing van sporttalent, sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar. Hieronder de winnaars.

Sporttalent
Nova van Driel (judo)

Sportvrouw
Natascha van Assema (boogschieten)

Sportman 
Devyne Rensch (voetbal

Sportploeg
Exakwa (korfbal)

Lelystadse Sportverkiezingen 2022 aftermovie

 

De Lelystadse Sportverkiezingen worden mede mogelijk gemaakt door:
BTV Showequipment, Stadsdichter Thomas Gerla, Rime Riche, Monday You Bastard, DJ Pablo, Clizzay’s World, Spekman Productions, KSP Kunstgras, restaurant De Inloper en de gemeente Lelystad.