Terug

Kick-off NOC*NSF Nationale Sportweek

De kick-off van de NOC*NSF Nationale Sportweek was dit jaar op vrijdag 16 september bij de scholen Porteum en De Sluis. Bij die eerste werd het ‘sportweekvuur’ aangestoken door TEAM NL ambassadeur Jorien ter Mors. De voormalig olympisch kampioene schaatsen en shorttrack was daarna getuige van een heus beweegfeest op het schoolplein van Porteum. Op basisschool De Sluis werd de week geopend met de 10@10 challenge, waarbij 10 beweegoefeningen in 10 minuten gedaan werden.


De kick-off van de NOC*NSF Nationale Sportweek wordt mede mogelijk gemaakt door Porteum, basisschool De Sluis en alle deelnemende sportclubs. 

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer