Terug

Groepsgrootte en niveau - Sportbedrijf Lelystad

De zwemlessen hebben verschillende niveaus en duren 30 minuten. De kinderen worden begeleid door een deskundige zweminstructeur. De grootte per groep is afhankelijk van het niveau:

  • Niveau 1: maximaal 10 kinderen (diploma A)
  • Niveau 2: maximaal 12 kinderen (diploma A)
  • Niveau 3 tot en met 5: maximaal 12 kinderen (diploma A)
  • Niveau 6 en 7: maximaal 14 kinderen (diploma B en C)

Privélessen
Soms past het beter als een kind in een kleinere groep de lessen volgt. Dat kan bij De Koploper. Onze privélessen duren 30 minuten en worden aangeboden in groepjes van maximaal 5 kinderen. Zo krijgt jouw kind de maximale aandacht, is het rustiger en gaat het leren sneller. Ben je geïnteresseerd in privéles? Geef je dan op voor de wachtlijst.

Leerlingvolgsysteem
Na aanmelding krijgt je bij start van de zwemles toegang tot het leerlingvolgsysteem. Nadat je bent ingelogd op mijn.sportbedrijf.nl vind je dit systeem onder het kopje ‘Zwemles’. De vorderingen van jouw kind worden tijdens de zwemles in het leerlingvolgsysteem verwerkt. Zo zien ouders hoe het gaat. Wij streven ernaar om één keer in de 2 weken de vorderingen te toetsen (scoren).

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer