De Koploper

Sportcentrum De Koploper is het multifunctionele sportcomplex in Lelystad. Beleef hier een dag zwemplezier met het hele gezin. Zwembad De Koploper beschikt over maar liefst vijf verschillende zwembaden. Recreatief zwemmen Aquasporten en banenzwemmen, het kan allemaal! Nog geen zwemervaring? Of je nu jong of oud bent: leren zwemmen doe je in De Koploper! Daarnaast stijg je bij ons tot grote hoogtes in onze klimhal.

Bekijk hieronder de openingstijden per activiteit of krijg een compleet overzicht via dit rooster.

Online reserveren & ticket kopen

 

 

Rookvrij sportcomplex
Vijf zwembaden
Buiten waterspeeltuin
Restaurant De Inloper
Klimhal

 

Openingstijden & tarieven

1
Datum
2
Activiteit

Openingstijden

Geen beschrijving beschikbaar

Zwemmen

Sportcentrum De Koploper beschikt over maar liefst vijf verschillende zwembaden. Twee 25-meterbaden, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een piratenbad zorgen voor een hele dag zwemplezier!

Recreatief zwemmen in De Koploper

Klimmen

Altijd al eens de hoogste berg in Lelystad willen beklimmen? Of samen met jouw zoon of dochter een uitdaging aan willen gaan? Kom dan klimmen in Sportcentrum De Koploper.  Bekijk hier alle informatie.

Klimmen

 

De Inloper

Heb je na het sporten trek gekregen? Kom dan naar De Inloper voor een gezonde(re) lunch, snack of smoothie. Wij maken het je gemakkelijk om gezond te eten! Op de pagina van restaurant De Inloper bekijk je de actuele menukaart.

Restaurant De Inloper

Kinderfeestje

Op zoek naar een spetterend of uitdagend kinderfeestje? En afsluitend samen een hapje eten? Boek dan één van onderstaande kinderfeestjes bij ons. Op onze kinderfeestjespagina lees je meer over wat deze feestjes inhouden.

Kinderfeestjes

Locatie huren

Een locatie huren voor een eigen sportactiviteit, (sportief) feest of vergadering?

Bekijk ons aanbod

Al onze locaties

Naast De Koploper beheren wij ook sporthallen en diverse buitensportlocaties.

Over onze locaties

Veelgestelde vragen

Na het lezen van onze website nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier!

Naar veelgestelde vragen
De Koploper 04 - 06 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Hoe het allemaal begon..

Sportcentrum De Koploper: voor veel Lelystedelingen een begrip. Sommigen weten niet beter dan dat het complex er is, anderen kunnen…

Lees meer
29 - 05 - 2024

Sportbedrijf Lelystad reikt jubileummagazine uit aan zwemclub oud-Lelystad-burgemeester Chris Leeuwe

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar! Op maandag 8 april werd al stilgestaan bij de start van het jubileumjaar. Op donderdagochtend…

Lees meer
07 - 05 - 2024

Vernieuwde openingstijden vanaf 13 mei 2024

Vanaf maandag 13 mei zijn er vernieuwde openingstijden bij Zwembad De Koploper. We breiden onze mogelijkheden voor recreatief zwemmen verder…

Lees meer
06 - 05 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Eelco Derks: “We blijven onszelf uitdagen om steeds meer Lelystedelingen in beweging te krijgen”

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april 2024 werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het…

Lees meer