Terug

De eerste zwemles voor kinderen - Sportbedrijf Lelystad

Als je voor het eerst gaat zwemmen is dat natuurlijk reuze spannend. Dat snappen wij en daarom stellen onze instructeurs de kinderen snel op hun gemak. Een les duurt 45 minuten. Tijdens de eerste zwemles mag je als ouder 10 minuten bij de badrand blijven. Daarna vragen wij de ouders de zwemzaal te verlaten.

Jouw kind maakt kennis met de instructeur en de andere kinderen in de groep. De eerste keer mag je ook de laatste 10 minuten van de les weer binnenkomen. Je kunt dan aan de zweminstructeur vragen hoe het gegaan is. Bij de volgende lessen is dit, uitgezonderd van de kijklessen, niet meer mogelijk.

In het begin besteden we in de lessen veel aandacht aan het watervrij maken van de kinderen. De oefeningen bieden we in spelvorm aan, omdat dit voor jonge kinderen de beste manier is om iets te leren.

Om de eerste zwemles goed voor te bereiden kun je jouw kind vooraf ook vertellen over omkleden bij het zwembad, de kluisjes, de overschoenen en nog veel meer. Alle informatie hierover vind je in de uitgebreide folder.

01 - 03 - 2024

Inschrijving BedrijvenMudRun Lelystad 2024 van start!

Op zaterdag 31 augustus 2024 organiseert Sportbedrijf Lelystad, in samenwerking met KernGezond, de tweede editie van de BedrijvenMudRun in het…

Lees meer
Vacature 27 - 02 - 2024

Vacature: Sportregisseur Senioren & Zorg (32 uur per week)

Wil jij sport en bewegen inzetten om ouderen nog gezonder te maken en wil jij de sportsector en de zorg…

Lees meer
20 - 02 - 2024

Allround Horecatijger met keuken-skills (16-32 uur)

Sportbedrijf Lelystad is op zoek naar een enthousiaste Allround Horecatijger met keuken-skills 16-32 uren beschikbaar (aantal uren bespreekbaar) Een vrolijke…

Lees meer
20 - 02 - 2024

Vacature Aquasportinstructeur (aantal uren bespreekbaar)

Ben jij energiek? Sta jij graag voor een groep? Niet bang om nat te worden? En breng jij iedereen in…

Lees meer