Terug

De eerste zwemles voor kinderen - Sportbedrijf Lelystad

Als je voor het eerst gaat zwemmen is dat natuurlijk reuze spannend. Dat snappen wij en daarom stellen onze instructeurs de kinderen snel op hun gemak. Een les duurt 45 minuten. Tijdens de eerste zwemles mag je als ouder 10 minuten bij de badrand blijven. Daarna vragen wij de ouders de zwemzaal te verlaten.

Jouw kind maakt kennis met de instructeur en de andere kinderen in de groep. De eerste keer mag je ook de laatste 10 minuten van de les weer binnenkomen. Je kunt dan aan de zweminstructeur vragen hoe het gegaan is. Bij de volgende lessen is dit, uitgezonderd van de kijklessen, niet meer mogelijk.

In het begin besteden we in de lessen veel aandacht aan het watervrij maken van de kinderen. De oefeningen bieden we in spelvorm aan, omdat dit voor jonge kinderen de beste manier is om iets te leren.

Om de eerste zwemles goed voor te bereiden kun je jouw kind vooraf ook vertellen over omkleden bij het zwembad, de kluisjes, de overschoenen en nog veel meer. Alle informatie hierover vind je in de uitgebreide folder.

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer