Terug

De eerste zwemles voor kinderen - Sportbedrijf Lelystad

Als je voor het eerst gaat zwemmen is dat natuurlijk reuze spannend. Dat snappen wij en daarom stellen onze instructeurs de kinderen snel op hun gemak. Een les duurt 45 minuten. Tijdens de eerste zwemles mag je als ouder 10 minuten bij de badrand blijven. Daarna vragen wij de ouders de zwemzaal te verlaten.

Jouw kind maakt kennis met de instructeur en de andere kinderen in de groep. De eerste keer mag je ook de laatste 10 minuten van de les weer binnenkomen. Je kunt dan aan de zweminstructeur vragen hoe het gegaan is. Bij de volgende lessen is dit, uitgezonderd van de kijklessen, niet meer mogelijk.

In het begin besteden we in de lessen veel aandacht aan het watervrij maken van de kinderen. De oefeningen bieden we in spelvorm aan, omdat dit voor jonge kinderen de beste manier is om iets te leren.

Om de eerste zwemles goed voor te bereiden kun je jouw kind vooraf ook vertellen over omkleden bij het zwembad, de kluisjes, de overschoenen en nog veel meer. Alle informatie hierover vind je in de uitgebreide folder.

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer