Dameszwemmen - Sportbedrijf Lelystad

Speciaal voor alle dames van 16 jaar en ouder, die met vriendinnen gezellig willen zwemmen en bewegen, bieden we banenzwemmen voor dames aan in een afgeschermd gedeelte van het zwembad. Zwemmen is ontzettend gezond. Van zwemmen word je soepel en krijg je een betere conditie. Onder vrouwelijk toezicht kun je op ontspannen wijze baantjes trekken en de tijd nemen om bij te praten. Zowel een gedeelte van het zwembad als van de kleedkamer is afgeschermd tijdens dameszwemmen.

Nieuwsgierig naar het dameszwemmen? Kom naar Sportcentrum De Koploper en ervaar het zelf.

Naast banenzwemmen bieden we ook zwemles aan voor dames. Kijk voor meer informatie op onze pagina over zwemlessen.

Koop je kaartje en reserveer tegelijk

Jouw kaartje voor dameszwemmen (afgeschermd) koop je via mijn.sportbedrijf.nl. Ga daar naar ‘Tickets & Reserveren’ en een paar muisklikken verder heb jij je kaartje al besteld. Helaas is het niet mogelijk om na het aanschaffen van je kaartje je geld terug te krijgen. Mocht je bijvoorbeeld niet kunnen op jouw gereserveerde datum, dan kun je de dag wel verplaatsen. Let op! Je moet dan wel een kaartje hebben gekocht met jouw account. Wanneer je als ‘gast’ een kaartje koopt is het helaas ook niet mogelijk om je kaartje om te zetten naar een andere dag. Ga je vaker dameszwemmen, dan raden wij je aan om een abonnement aan te schaffen. Dit is een stuk voordeliger. Er zijn alleen abonnementen voor het reguliere dameszwemmen. Bij een abonnement hoort een klantenpas en die haal je op bij onze receptie.

Openingstijden en tarieven 

Kom gezellig samen met vriendinnen zwemmen. Ga snel naar de openingstijden en tarieven van het dameszwemmen in De Koploper