Borstcrawlcursus

Borstcrawlcursus

Bent jij een enthousiaste banenzwemmer die ook graag de borstcrawl wil leren of wil verbeteren? Meld je dan aan voor een borstcrawlcursus van Sportbedrijf Lelystad via onze website mijn.sportbedrijf.nl! Dat kan door op deze pagina naar het kopje ‘Zwemles’ te gaan. Daar meld je je vervolgens aan voor de wachtlijst borstcrawlcursus. Om je in te schrijven heb je een account nodig. Heb je nog geen account? Meld je dan eerst aan als nieuwe gebruiker.  Lees hieronder meer over de borstcrawlcursus.

Leer onder professionele begeleiding de borstcrawl
In de borstcrawlcursus krijg je les van onze deskundige zwemtrainer Floyd Graham, die zelf zeer ervaren is met deze zwemslag. Daarbij maakt hij gebruik van de nieuwste hulpmiddelen, zoals onderwater-communicatie-apparatuur, onderwatercamera’s en geavanceerde zwemmaterialen. Tijdens het zwemmen krijg je aanwijzingen van de trainer en op de gemaakte beelden kun je zelf ook bekijken hoe je zwemt.

Kortom, wij bieden je een professioneel totaalpakket om je de snelste slag van alle zwemslagen aan te leren of je te helpen deze te verbeteren! Afhankelijk van jouw niveau worden de doelstellingen bepaald. Ben je beginner dan leer je onder andere het volgende:

  • Minimaal 25 meter borstcrawl zwemmen zonder te stoppen;
  • De opzij ademtechniek.

Heb je al wat meer ervaring met de borstcrawl dan leer je tijdens de cursus:

  • 200 meter borstcrawl zwemmen zonder te stoppen.

De cursus bestaat uit 10 lessen van elk een uur en wordt aangeboden op maandag van 21.00 tot 22.00 uur.

Borstcrawlcursus 2022 Maandag

StartdatumLesdataTijdstipLocatieKosten per cursusMax. aantal deelnemers
Maandag 5 september 20225, 12, 19, 26 september, 3, 10, 24, 31 oktober, 7 en 14 november21.00 - 22.00 uurInstructiebad€ 80,05*15

*Heb je nog geen klantenpas? Dan betaal je eenmalig € 7,65- administratiekosten. Je betaalt de cursus à € 80,05,- via Ideal. De klantenpas kun je na inschrijven ophalen en betalen aan de kassa van Sportcentrum De Koploper. Indien je al een klantenpas hebt, wordt de cursus aan de kassa op jouw klantenpas toegevoegd.

Wanneer je onverhoopt toch niet aan de cursus kunt deelnemen, dan kun je tot 48 uur voor aanvang van de startdatum kosteloos annuleren. Zo maakt je een plek vrij voor eventuele geïnteresseerden op de wachtlijst.

Vragen?
Heb je nog vragen over de borstcrawlcursus? Neem dan contact op met onze klantenservice via het online contactformulier of telefonisch: (0320) 285 385.