Nationale buitensport- en speeldag

Nationale buitensport- en speeldag

Op woensdag 9 juni is het zover: de Nationale buitensport- & speeldag, een variant op de Nationale Buitenspeeldag Jantje Beton. Sportbedrijf Lelystad heeft, in samenwerking met sportverenigingen, Stichting SchOOL, commerciële aanbieders en Jongerenwerk Welzijn Lelystad een tof programma neergezet voor jeugd én jongeren (4 t/m 18 jaar). Benieuwd hoe het programma eruitziet? Lees dan verder!

Buitenspelen en sporten op school

Benieuwd of jouw school onder schooltijd ook nog iets leuks gaat doen? Vraag het aan je (sport)leraar van school. Een aantal Lelystadse basisscholen biedt in samenwerking met Stichting SchOOl onder schooltijd toffe activiteiten aan!

Buitenspeeltips

Je kunt natuurlijk ook voor jezelf of met vrienden een leuke buitenspeeldagactiviteit gaan doen. Weet je niet zo goed wat je moet gaan doen? Kijk dan op deze website voor 121 gratis buitenspeeltips, of vraag je sportleraar van school. Houd ook goed de buitenspeeltips in de gaten op de Facebookpagina van Sportbedrijf Lelystad!

Programmering

[table “72” not found /]

Sponsoren

De Nationale buitensport- en speeldag wordt mede mogelijk gemaakt door een succesvolle subsidieaanvraag van Stichting Lelystad Vitaal bij Provincie Flevoland. De bijdrage is toegekend door Sportservice Flevoland. Daarnaast levert ook Gemeente Lelystad een subsidiebijdrage.

Sportservice FlevolandGemeente LelystadStichting Lelystad Vitaal