Terug

Beweegprojecten weer van start

Sportbedrijf Lelystad is op maandag 24 januari weer gestart met GoldenSports, een beweegproject voor senioren. Ben je 55 jaar of ouder en wil je nieuwe mensen ontmoeten en tegelijkertijd iets aan je gezondheid doen? Doe dan mee aan GoldenSports. Naast GoldenSports gaat Sociaal Vitaal binnenkort weer van start.

Wekelijkse trainingen en sociaal contact
GoldenSports is het kunstgrasveld van VV Unicum (Schouw 54-01) KernGezond verzorgt hier wekelijks op dinsdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur een sportieve en gezellige training. Die trainingen zorgen ervoor dat u de balans, stabiliteit, lenigheid en spierkracht verbetert en dat je nieuwe leeftijdsgenoten ontmoet.

De kosten bedragen € 3,00 per training en betaal je voorafgaand bij de lesgever. Inschrijven is noodzakelijk. Je geeft daarbij door wanneer je mee wil doen.

Sociaal Vitaal
Naast GoldenSports gaat ook Sociaal Vitaal weer van start. Dit is een beweegprogramma waarin je nieuwe mensen ontmoet en tegelijkertijd bezig bent met het verbeteren van je fitheid. Daarnaast bieden wij een sociale vaardigheidstraining, weerbaarheidstraining en zelfmanagementtraining aan. Tot slot hechten wij veel waarde aan ons koffiemoment. Zo nu en dan geven we dan een voorlichting die gebaseerd is op de behoeften van de deelnemers.

Sociaal Vitaal kost € 2,00 per les. Je geeft je van tevoren op en het geld dient voorafgaand aan elke les betaald te worden. Het beweegprogramma is in deze twee stadsdelen:

  • Botter-Tjalk-Schoener, elke donderdag in de recreatieruimte van wooncomplex De Buizerd (Tjalk 10-32). De lessen duren een anderhalf uur en zijn tussen 09.00 en 12.30 uur.
  • Waterwijk-Boswijk, elke maandag of dinsdag in buurtcentrum De Waterbever (Voorstraat 313). De lessen van een anderhalf uur  zijn op maandag tussen 11.00 en 16.30 uur.  Op dinsdag wordt er lesgeven tussen 09.00 uur en 12.30 uur en ook deze lessen duren een anderhalf uur.

Overige informatie
Heeft u nog vragen of wilt u zich voor één van de activiteiten aanmelden? Neem dan contact op met Mitchell Tollenaar, buurtsportcoach Senioren & Zorg, door te mailen naar m.tollenaar@sportbedrijf.nl of te bellen naar 06 12 59 07 33.

GoldenSports

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer
Vacature 11 - 07 - 2024

Vacature: Buurtsportcoach Uitvoering (24-36 uur per week)

Heb jij passie voor sport en leefstijl en wil jij de gezondheid van onze inwoners een boost geven? Als Buurtsportcoach…

Lees meer
03 - 07 - 2024

Aangepaste openingstijden en extra activiteiten in de zomervakantie

Aangepaste openingstijden en extra activiteiten in de zomervakantie  De zomervakantie (22 juli t/m 1 september) komt eraan. Misschien ga je…

Lees meer
De Koploper 02 - 07 - 2024

Verduurzamingsslag bij zwembad De Koploper tijdens zomerperiode

Deze zomer vindt er een verduurzamingsslag plaats bij zwembad De Koploper. In de periode van maandag 29 juli tot en…

Lees meer
Jolijn en Thijs van Valkengoed 25 - 06 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Olympische droom komt uit in De Koploper

De eerste zwemmeters van Jolijn en Thijs van Valkengoed liggen in Lelystad. Heel veel zwemdiploma’s zijn behaald in zwembad de…

Lees meer
Schuitema 25 - 06 - 2024

25 jaar Sportbedrijf Lelystad – Jan Schuitema: “Passie voor de sport”

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april 2024 werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 25 - 06 - 2024

Wijziging toegangsbeleid Zwembad de Koploper per 1 juli

We willen graag dat al onze bezoekers plezier beleven tijdens het sporten en bewegen. Daarom hebben we een aantal spelregels voor…

Lees meer