Terug

Be Active Night

Be Active Night! is een actieve avond in heel Europa en aangezien wij één van de vijf host-cities van de NOC*NSF Nationale Sportweek waren, mocht deze activiteit zeker niet ontbreken. Heel Europa in beweging om Europeanen te laten zien én ervaren wat sport met je doet, daar draait het bij Be Active Night allemaal om. Daarnaast zorgt deze activiteit voor verbinding tussen inwoners, tussen inwoners en sportclubs en tussen sportclubs onderling.

In Sportcentrum De Koploper hebben wij samen met Batavia Swim en Scuba Nova deelnemers van 18 jaar en ouder laten zien wat er allemaal mogelijk is in ons zwembad. Er was wedstrijdzwemmen, er werd gedoken en er kwamen twee aquasporten (Aqua Boxing en Aqua Aerobics) voorbij.

Be Active Night

 

 

 

De NOC*NSF Nationale Sportweek was dit jaar van  17 tot en met  26 september. Elke dag stond er een ander thema centraal. Zo hebben we elke doelgroep in beweging gekregen. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde week. 

 

Wil je net als ons nog even nagenieten? Kijk dan op de pagina Sport en bewegen in beeld voor de aftermovie en andere leuke filmpjes rond de Nationale Sportweek.

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer