Badenkaartactie

Badenkaartactie

Koop in de zomervakantie onze 10-badenkaart voor recreatief zwemmen en pak diverse voordeeltjes mee. Je bespaart bijvoorbeeld bijna 1 euro per bezoek. Daarnaast krijg je er een stempelkaart bij met deze voordeeltjes in restaurant De Inloper:

  • 2x een gratis slush puppy bij aankoop van een patatje en snack.
  • 2x een gratis koek bij aankoop van een kop koffie of thee.
  • 2x een gratis dip bij aankoop van een softijsje.

Kortom je heb nog nooit zo’n trek gehad om te gaan zwemmen. De 10-badenkaart kost voor jeugd tot en met 12 jaar € 44,10. Ben je ouder dan 12, dan betaal je € 52,65.

Geldigheid

De 10-badenkaart in combinatie met stempelkaart kan alleen gekocht worden in de zomervakantie, dus van maandag 12 juli tot en met zondag 22 augustus. De stempelkaart is geldig tot 6 maanden na aankoop van de 10-badenkaart. Indien je nog niet in het bezit bent van een klantenpas, wordt er € 7,50 administratiekosten in rekening gebracht voor de registratie en het aanmaken van de klantenpas.

Bestellen

De 10-badenkaart inclusief stempelkaart is vanaf maandag 12 juli verkrijgbaar bij de kassa in zwembad De Koploper. Heb je al een klantenpas, dan kun je hem vanaf die datum ook online bestellen via jouw persoonlijke account.