Avond4daagse

Avond4daagse

De Avond4daagse gaat dóór!
Een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar en dus hebben we goed nieuws! Met een speciale editie van hét wandelfestijn kunnen we dit jaar toch gaan lopen. Vol trots presenteren we: Avond4daagse – Home Edition, een evenement dat de afdeling Sport, Bewegen & Vitaliteit faciliteert binnen Lelystad.

Wat is Avond4daagse – Home Edition?
Van maandag 1 juni tot en met maandag 31 augustus 2020 loop jij jouw eigen Avond4daagse. Met eigen routes, vanaf een eigen locatie, op een eigen moment, met een eigen afstand. Zo voorkomen we met elkaar dat het te druk wordt. Na vier wandelingen en een hoop beweegplezier kun je je welverdiende medaille ophalen bij Sportcentrum De Koploper.

Hoe werkt het?
Na aanmelding krijg je toegang tot de app ‘eRoutes’. Via die app ontvang je elke wandeldag routes waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf wanneer je loopt. Dat mag ‘s avonds zijn, maar ook overdag. En doordeweeks of in het weekend. Als je je eigen Avond4daagse maar afrondt binnen 2 weken na de eerste wandeldag. Want het moet natuurlijk wel een prestatie blijven. Houd rekening met de maatregelen van de Rijksoverheid en loop niet in te grote groepen. Maar maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur!

Aanmelden
Schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Deelname aan Avond4daagse – Home Edition kost € 5,00 per deelnemer. Daarvoor krijg je via de app ‘eRoutes’ de toegang om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken. Je ontvangt bericht van de buurtsportcoach wanneer jouw medaille klaarligt bij restaurant De Inloper in Sportcentrum De Koploper. Heb je nog vragen? Wellicht staat jouw antwoord al bij de Veelgestelde vragen.

Deel je avonturen!
We genieten graag met jullie mee en hopen dat we toch een gevoel van saamhorigheid kunnen creëren door elkaar te enthousiasmeren tijdens de Avond4daagse – Home Edition. Deel vooral je avonturen via sociale media met de hashtag #Avond4daagsehome!