Terug

Aangepaste openingstijden en nieuwe tarieven 2023

Een nieuw jaar! Dit betekent dat we vanaf maandag 2 januari 2023 nieuwe tarieven hebben. Ook hebben we naar onze openingstijden gekeken om deze met ons huidige personeel zo goed en efficiënt mogelijk in te richten. Dit heeft een aantal gevolgen voor onze openingstijden. Tot slot kun jij ons misschien helpen, want wij zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s!

Tarieven 2023
Met ingang van maandag 2 januari 2023 gaan de nieuwe tarieven in. Zoals elk jaar stijgen onze tarieven van het zwembad, de klimhal en de verhuur van onze accommodaties. Onze nieuwe tarieven voor de activiteiten van het zwembad vind je op www.sportbedrijf.nl/de-koploper bij jouw activiteit.
Binnen onze mogelijkheden doen wij er alles aan de stijging zo laag mogelijk te houden. Te denken valt dat wij het zwembad verwarmen via een houtgestookte ketel. We minimaliseren daarmee het gasverbruik. Ook hebben we onze lampen vervangen door LED. Hiermee doen wij ons best om de stijgende (energie)kosten te compenseren.

Openingstijden vanaf maandag 9 januari
Naast nieuwe tarieven hebben we ook aangepaste openingstijden met ingang van maandag 9 januari 2023. De afgelopen periode hebben we met man en macht geprobeerd om onze spetterende activiteiten in het zwembad te laten doorgaan. We merken dat dat helaas niet meer altijd mogelijk is. Daarom hebben we gekeken naar ons personeelsrooster in combinatie met onze openingstijden. Vanaf maandag 9 januari vervalt daarmee een aantal recreatieve zwemuren en banenzwemuren. Daarentegen hebben we extra ruimte gemaakt voor zwemlessen om onze wachtlijsten te minimaliseren.
Let op! Van maandag 2 januari tot en met zondag 8 januari 2023 is het kerstvakantie. We hebben dan aangepaste openingstijden. Deze lees je hier: openingstijden kerstvakantie zwembad De Koploper.  Op maandag 9 januari 2023 hebben we een personeelsontbijt. De volgende activiteiten vervallen: Ouder & Kind zwemmen van 9.00 uur (4 maanden – 1 jaar) en 9.30 uur (1 – 2 jaar) en Aqua High Energy van 9.30 uur. Alle overige activiteiten gaan door.

Duik met ons in het diepe!
Tevens starten we vanaf januari met een wervingscampagne voor medewerkers in het zwembad. We zijn zowel op zoek naar toezichthouders, zweminstructeurs als aquasportinstructeurs. Onze vacatures lees je op www.sportbedrijf.nl/vacatures.
Heb je nog geen diploma’s om toezicht te houden, zwemles te geven of aquasport te geven? Maar heb je wel een passie voor zwemmen? Neem dan contact met ons op! We bieden je diverse opleidingen en cursussen. En wie weet, ontwikkel jij je verder binnen onze andere afdelingen, zoals Sport, Bewegen & Vitaliteit, onze klantenservice of in de horeca. Kijk op www.sportbedrijf.nl/vacatures voor meer informatie.

Openingstijden en tarieven

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

Aqua Yoga & Pilates 22 - 04 - 2024

Nieuwe Aquasport: Aqua Yoga & Pilates

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor je lichaam en geest? Ontdek dan Float Yoga & Pilates bij…

Lees meer
17 - 04 - 2024

12 mei: straat- en veldvoetbalevenement door Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’

Op zondag 12 mei 2024 organiseren Sportbedrijf Lelystad en ‘Panna Knock Out’ voor het eerst het straat-en veldvoetbalevenement bij Sportcomplex…

Lees meer
Recreatief zwemmen in De Koploper 15 - 04 - 2024

Veel zwemplezier in de meivakantie in De Koploper!

Van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei 2024 is het meivakantie! Dat betekent weer heel veel zwemplezier…

Lees meer
Flyer beweegstimulering 15 - 04 - 2024

Lelystadse consultatiebureaus succesvol aan de slag met beweegstimulering bij jonge kinderen

Icare jeugdgezondheidszorg, Sportbedrijf Lelystad en JOGG Lelystad slaan de handen ineen om meer en beter bewegen bij kinderen van 0…

Lees meer
10 - 04 - 2024

13 tot 20 april: Indoor Swim to Fight Cancer in Zwembad De Koploper

Op zaterdag 13 april gaat een bijzonder evenement in Zwembad De Koploper van start ter ondersteuning van kankeronderzoek. In samenwerking…

Lees meer
Zeemeerminzwemmen 09 - 04 - 2024

In de meivakantie: cursus zeemeerminzwemmen!

Heb jij altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Dan is dit jouw kans! Tijdens de meivakantie van maandag 29…

Lees meer
Start jubileumjaar 08 - 04 - 2024

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar!

Sportbedrijf Lelystad bestaat 25 jaar. Op maandag 8 april werd stilgestaan bij de start van dit jubileumjaar. Onder het toeziend…

Lees meer
Buiten bewegen in Lelystad 03 - 04 - 2024

Urban Sports geven nieuwe impuls aan ‘Buiten Bewegen’ programma

Lelystedelingen konden al geruime tijd deelnemen aan georganiseerd en flexibel aanbod bij openbare sport- en beweegplekken, in parken en op…

Lees meer
28 - 03 - 2024

Fit naar Werk! Een unieke samenwerking ter ondersteuning van werkzoekenden in Lelystad

Werkzoekenden in Lelystad krijgen binnenkort toegang tot een vernieuwende aanpak die gericht is op een succesvolle re-integratie op de arbeidsmarkt….

Lees meer
18 - 03 - 2024

Meezwemtarief: recreatief zwemmen tijdens de zwemles van uw kind

Terwijl uw kind zwemles krijgt kunt u zelf ook even lekker het water in? Dat kan! Vanaf heden is het…

Lees meer