25 jaar Sportbedrijf Lelystad

Op maandag 8 april 2024 vierde Sportbedrijf Lelystad haar 25-jarig jubileum. In september 2025 viert ook het Sportcentrum De Koploper haar 25-jarig jubileum. We zullen daarom tijdens deze gehele feestperiode stilstaan bij ons 25-jarig jubileum, met een onder andere een spectaculair activiteitenprogramma voor alle inwoners van Lelystad!

Activiteitenprogramma
Gedurende de gehele feestperiode maken we van elke 25e van de maand een feestje. Benieuwd naar onze feestkalender? Bekijk hieronder wat er in 2024 aan activiteiten gepland staan. In 2025 wordt ons jubileumjaar natuurlijk vervolgd. Zodra de planning van deze activiteiten bekend is, voegen we dit toe aan deze pagina.
Spetterende prijzen bij Restaurant De Inloper
Op elke 25ste van de maand maak jij kans op spetterende prijzen! Op elke 25e van de maand of bij besteding van € 25 of meer bij De Inloper in Sportcentrum De Koploper ontvang jij een lot. Vul daarop jouw gegevens (naam en e-mailadres) in en deponeer deze in de loterijbox! Lees hier meer over deze actie.

Alle sporten in Lelystad

Fit naar Werk! 19 - 07 - 2024

15 werkzoekenden ronden Fit naar Werk! succesvol af 

15 deelnemers aan de eerste editie van Fit naar Werk! hebben dit project succesvol afgerond. Ze hebben hiervoor een certificaat…

Lees meer
Online routeplatform 16 - 07 - 2024

Online routeplatform nu met downloadbare GPX-routes

Het online routeplatform voor Lelystedelingen heeft een waardevolle impuls gekregen. Bezoekers kunnen vanaf nu ook GPX-routes rechtstreeks gratis downloaden via…

Lees meer
Vacature 15 - 07 - 2024

Vacature Zwemonderwijzer Zwem-ABC en Aquasport

Werken bij het leukste zwembad van Flevoland, zwembad De Koploper? Sta jij graag in het water en langs de badrand?…

Lees meer
Own the Sport 2023 12 - 07 - 2024

Provinciale finale skateparktour Own the Spot in Lelystad

De provinciale finale van skateparktour Own the Sport is dit jaar op donderdag 25 juli bij Skatepark Silverhills in Lelystad….

Lees meer